Her er en oversigt over forhandlere af garn og tilbehør. Listen viser flere af mine fortrukne steder at handle. Forhandlerlisten er IKKE en reklame for de nævnte sider. Beskrivelserne i forhandlerlisten er udelukkende mine egne erfaringer og holdninger.

 • Ribes broderi og garn
  www.ribesbroderioggarn.dk
  Sælger mange lækre garner, foruden stof og meget andet lækkert tilbehør til den kreative sjæl. I den fysiske butik har de ofte mange gode tilbud på billigt garn, i deres restekurve.
 • Garngaragen
  www.garngaragen.dk
  Lille lokal garnbutik i Brørup. En af mine absolutte yndlingsbutikker. Forhandler af hjertegarn og filcolana, derudover sælges der kvalitetsgarner fra egen import. Man føler sig altid velkommen og der er altid plads til en snak om ens projekt samt kyndig vejledning. Absolut et besøg værd.
 • Impaz
  www.impaz.dk
  Drops superstore. Har mere eller mindre alt i drops. Dog fraråder jeg kraftigt drops bomuldsgarner, da de er forfærdelige at hækle i. Til gengæld er deres alpaka og uld garner fantastiske. Derudover forhandles der arwetta, som er et absolut fantastisk garn at arbejde med. I den fysiske butik i Bramming, er der stort set altid flere kurve, med restegarn til meget billige penge.
 • Garnudsalg
  www.garnudsalg.dk
  Super lækkert og samtidig billigt bomuldsgarn. Olines cotton. Desværre er flere farver ofte udsolgt, så man skal være hurtig, når de får nye garner hjem. Deres tilbudsgarner som sælges i hele cones kan bestemt anbefales. Her er store besparelser at hente. Kender desværre ikke den fysiske butik.
 • Hobbii
  www.hobbii.dk
  De fleste hæklere og strikkere kender allerede hobbii. Hobbii kører ofte med rigtig gode tilbud. Men man skal i den forbindelse være meget vågen. Et eksempel: Hobbii havde fået en ny garn de kalder lollipop. De første uger reklamerede de med at garnet var sat 20% ned, så jeg skulle selvfølgelig have nogle stykker. Ugen efter var de så sat 40% ned. Så føler man sig lidt snydt… Det samme er ofte sket før med andre garner også. Dog havde jeg da heldigvis fået det købt, da det var billigst. Alligevel skal hobbii have ros med på vejen. De har et dejlig stort og bredt udvalg. Og deres service og levering er i absolut top. Derudover er deres hobbii-design univers vild fedt. Der komme mange lækre opskrifter, som bestemt er værd at prøve.
 • Rito
  www.rito.dk

  Ligesom hobbii, langt hen ad vejen. Samme store sortiment og samme gode service og hurtig levering. Her har jeg dog kun få gange oplevet at tilbuddene på deres garner variere fra uge til uge. Det kan være en fordel at følge deres facebook-side, da de ofte kommer med tilbud og rabatkoder. Sidst Jeg handlede hos Rito for over 300.- var jeg så heldig at få et gratis hæklenålesæt med. De har også tidligere haft en kampagne, hvor man fik en gratis garntaske. Men disse ”tilbud/rabatkoder” finder man kun på deres facebookside. Jeg har i hvert fald endnu ikke set det andre steder.
 • Yarnliving
  www.yarnliving.com

  De har mere eller mindre alt, samt en dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Derudover forhandler de mit absolutte yndlingsgarn, når vi snakker garn med langt farveskift. De har nemlig scheepjes whirl. Det er ikke enkelttråde der er bundet sammen, men det er spundet garn. Dette for mig et stort plus, da jeg kan ikke hækle i de andre uspundne garner som fx mayflower3 e.l.
 • The corner shop
  www.thecornershop.dk

  Skal jeg have hooked zpagettigarn, køber jeg det som regel her.
 • Bylind
  www.bylind.dk

  Et stort lækker udvalg i tilbehør.
 • Strikkegarn
  www.strikkegarn.eu

  Forhandler af alize, ice og madame tricot garn. Alle 3 rigtig lækre garner og deres priser er rigtig gode.
 • Strikkepinden
  www.strikkepinden.com

  Godt udvalg af økologisk garn. Deres udvalg af tilbehør er til gengæld ikke noget at råbe hurra for. Kender desværre ikke deres fysiske butik.
 • Idegarn
  www.idegarn.dk

  Har endnu ikke handlet der, Men det skal snart prøves. Jeg er helt pjattet med garnet fra permin. Det ser sååååååå lækkert ud, så det skal prøves.
 • Grønhøj garnlager
  www.gggarn.dk

  Må erkende at jeg aldrig selv har handlet hos grønhøj garnlager. MEN… har kun hørt godt og positivt om stedet. Derudover er deres bomuldsgarn, absolut at anbefales. (Kan også købes hos garngaragen) Butikken ligger kun ca. 20 min. kørsel fra mine forældres bopæl, så jeg har aftalt med min mor at vi skal på garnshopping i grønhøj, en gang i det nye år (2018). Og sidst men ikke mindst forhandler de NUUK garn. En lækker garn i uld/akryl som jeg elsker at hækle store vamsede sjaler i.
 • Hækletilbehør
  www.haekletilbehør.dk

  hækletilbehør til yderst rimelige priser.