Hej alle sammen.

Jeg hedder Janni og er 31 år. Bor i en lille by i det sydlige Jylland med min dejlige mand og vores to små krudt ugler på henholdsvis 4 og 7 år.
Min passion for DIY-projekter stammer helt tilbage til min barndom.
I dag er min fortrukne hobby hækling. Men foruden hækling laver jeg også tit andre kreative ting.
Dette kan f.eks. være kortfremstilling, smykker, hårpynt, opgradering af div. genbrug og mange andre sjove og spændende ting.

Alle disse kreative udfoldelser, hjælper mig med at bearbejde min sygdom (Skizotypisk sindslidelse) og hjælper mig i min dagligdag.
Det at sætte sig godt til rette med en kop kaffe og hækletøjet, giver både min krop og mit sind en dejlig ro.
Dog giver sygdommen mig også til tider lidt udfordringer som jeg er nød til at tage hånd om. Derfor vil i her på hjemmesiden og på min blog på Facebook indimellem opleve stille perioder.

Denne hjemmeside er fortrinsvis lavet, for at have et sted at dele mine hækleopskrifter. Jeg blogger til gengæld regelmæssigt på min Facebook-blog: https://www.facebook.com/vallentinhandmade/ hvor du finder forskellig inspiration, idéer, tips og trics, samt andre finurlige DIY-projekter.
Er du interesseret i mit arbejde, er du mere end velkommen til at give min blog et like. Her bliver der også slået op, så snart en ny opskrift er klar her på hjemmesiden.

Har du problemer med en af mine opskrifter, ønsker til fremtidige opskrifter, eller bare har brug for en snak om hækling eller øvrige kreativiteter er du velkommen til at sende mig en besked Facebook, og jeg vil svare dig så godt og så hurtigt som muligt

Håber du/i bliver glade for siden her.

Med venlig hilsen
Janni
(Vallentin Handmade)

Husk husk husk: At læse afsnittet om copyright