Hej alle sammen.

Jeg hedder Janni og er 34 år. Bor i en lille by i det sydlige Jylland med min dejlige mand og vores to krudtugler på henholdsvis 7 og 9 år.
Min passion for DIY-projekter stammer helt tilbage til min barndom.
I dag er min fortrukne hobby hækling samt kort og scrap sager. Men foruden disse laver jeg også tit andre kreative ting.
Dette kan f.eks. være maskemarkører, smykker, hårpynt, opgradering af div. genbrug og mange andre sjove og spændende ting.

Alle disse kreative udfoldelser, hjælper mig med at bearbejde min sygdom (Skizotypisk sindslidelse) og hjælper mig i min dagligdag.
Det at sætte sig godt til rette med en kop kaffe og det kreative, giver både min krop og mit sind en dejlig ro.
Dog giver sygdommen mig også til tider lidt udfordringer som jeg er nød til at tage hånd om. Derfor vil i her på hjemmesiden og på mine blogs på Facebook indimellem opleve stille perioder.

Denne hjemmeside er fortrinsvis lavet, for at have et sted at dele mine hækleopskrifter samt mine vejledninger til kort og scrap. Jeg blogger til gengæld regelmæssigt på mine Facebook-sider. Enten på https://www.facebook.com/AWIdesigns hvor du finder forskellig inspiration, idéer, tips og tricks, m.m. i forbindelse med hækling og garn. Eller på siden https://www.facebook.com/AWIkortogscrap hvor der fortrinsvis bliver skrevet lidt om diverse scrapsager.
Er du interesseret i mit arbejde, er du mere end velkommen til at give mine sider et like. Her bliver der også slået op, så snart en ny opskrift eller vejledning er klar her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller lignende, vil jeg gerne henvise til at du sender mig en pb på Facebook. Jeg tager ikke mobilen, hvis et ukendt nummer ringer og svarer ej heller på mails fra folk jeg ikke kender.

Håber du/i bliver glade for siden her.

Med venlig hilsen
Janni
(AWI Design)

Husk husk husk: At læse afsnittet om copyright