Kan man andet end at elske mandalas…?

Det mener jeg jo ikke. Dejlige farver, spændende mønstre og strukturer.
Denne nye opskrift er på et smukt lille mandala tæppe: Lille Mandala tæppe

Klik på linket herover for at komme til opskriften. Opskriften kan selvfølgelig, og som altid, findes på siden med hækleopskrifter under punktet boligindretning.

Dette smukke tæppe måler ca. 80cm i diameter og er hæklet på nål 8. Det er et relativt hurtigt tæppe at hækle. Så står du og skal bruge en hurtig men stadig flot og unik gave, er dette tæppe en oplagt mulighed.

På et senere tidspunkt, vil der komme et tillæg til opskriften. Tillægget vil være en opskrift, hvor tæppet udvides til en diameter på ca. 150 cm, med nye runder, mønstre og masker.
Men på nuværende tidspunkt må i nøjes med det bette her. Jeg har et par opskrifter mere der ligge og lurer, som jeg er nød til at få afsluttet først. Og derudover har jeg gang i lidt øvrige hobbyprojekter, ud over min hækling.

HOV HOV HOV!!!!
– Jeg var da lige ved at glemme…… 🙂

Fanen med forhandlerliste http://awi.dk/?page_id=79, vil også snart blive opdateret. På nuværende tidspunkt indeholder listen kun et overblik over mine foretrukne steder at købe garn. Der vil blive tilføjet en liste mere, som beskriver de steder jeg ynder at købe mine øvrige hobbyartikler.
Ydermere, håber jeg på at kunne få lavet et Inspirationsbibliotek eller hvad man nu vil kalde det. En liste over gode bloggere at følge, samt div. facebooksider og hjemmesider.

Som i kan læse er målene store og jeg satser da bestemt også på at det hele bliver realiseret. Det kan dog godt komme til at tage lidt tid, da der er mange mål, men stadig kun er 24 timer i døgnet. *smiler*

I vil selvfølgelig blive opdateret her, når der sker noget nyt. Men eller kan i også følge fremskridtet på mine Facebook-blog: https://www.facebook.com/vallentinhandmade/

Dejlig solskinsdag til jer alle