Da dada da dam…….. Halsedisse

Så fik jeg opskriften på en lækker halsedisse lavet færdig.
Jeg fik en henvendelse i sidste uge fra en af mine følgere på min facebook blog https://www.facebook.com/vallentinhandmade/. Hun havde nogle spørgsmål ang. at hækle en halsedisse. Hun havde fundet et billed på nettet, som hun gerne ville hækle, men det var en strikke opskrift.
Derudover havde hun noget bestemt garn der skulle bruges.

Efter lidt søgning kunne jeg konstatere at det ikke lige umiddelbart var at finde en halsedisse som denne.
Derfor valgte jeg at lave en opskrift til hende. Den samme opskrift som i andre også kan få glæde af. Hæklet halsedisse i 2 str

Opskriften er i 2 størrelser
* ekstra small/small
* medium/large

I opskriften er der flere ting man skal være OBS på. Derfor er det vigtigt at læse hele opskriften igennem inden man går i gang.

Håber i bliver glade for opskriften 😉